INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

ESTHEMAX- édes narancs és csokoládé spa rituálé protokoll

ESTHEMAX- édes narancs és csokoládé spa rituálé protokoll
Szeretnél a vendégeidnek egy igazi SPA rituálét kínálni ami a relaxáció mellett
egy hatékony bőrtáplálást is nyújt? Akkor itt az ideje, hogy megismerd és bevezesd az esthemax SPA kezelésket!
Fogadd a vendéged egy kellemes lágy zenével. Használj fényterápiás lámpát halvány zöld fénnyel amely nyugtató hatással van az idegrendszerre, a kimerültségre és a migrénes fejfájásra. 
Öltözzön át a vendégünk egy extra puha és kényelmes kozmetikai kezelőruhába. ( Itt találod a kezelőruhát )
Helyezkedjen el a vendég kényelmesen a kezelőágyon majd takarjuk be. Én személy szerint szeretem egy kicsit bekapcsolni az ágymelegítőt egy langyos hőfokra. :)
Ezután kezdjük el az arc, nyak és dekoltázs letisztítást az esthemax arctejjel. Használj a letisztításhoz 2 db szilikonos arctisztító korongot amelyet a letisztítás alatt körkörösen vezetünk végig az arctejjel. ( a webshopban itt kapható ) Fantasztikus érzés a vendégek imádják. 💛
Az arctej eltávolításához használj egy meleg funkcionális törölközőt amelyet pár percig a vendég arcán tarthatunk. Én törölközőmelegítőt használok, de megfelel egy meleg vízbe áztatott majd jól kicsavart mosdókesztyű vagy spa törölköző is. ( ezeket ide kattintva találod a webshopban )
Alkalmazd az esthemax enzimes peeling port 10 perces hatóidővel és az extra puha legyezőecset masszázzsal. ( Speciális ecset extra puha szőrrel kifejezetten a legyezőecset masszázshoz itt  találod ) Arcon, nyakon és a dekoltázson. Opcionálisan alkalmazz egy pár perces hidroabráziós peelinget a 10 perc végén. ProTipp: A masszázs közben érdemes vizezni a peeling port és akár messzebbről elindítani a vapozont amennyiben a vendég szereti )
A peeling után egy 30 perces olajos masszázst alkalmazunk ( én ezt az olajat használom ) az arc, nyak-dekoltázs részen majd 10 perc Jade arcrollert alkalmazunk. ( a webáruházban kapható 3 modulos cserélhető masszázs eszközt használjuk amit itt találsz )
Ezután kikeverjük a Hydrojelly maszkot: egy mérőkanál Cacao és egy kanál Illumination Orange Hydrojelly port egy mérőkanál vízzel majd vigyük fel a bőrre. Fedjük le vele az egész arcot, szemeket és a száj részt is amennyiben vendégünk engedi.
ProTipp Tegyünk 4-5 csepp Ceramid szérumot a Hydrojelly maszkba mielőtt a vízzel elkeverjük.  A maszk hatóideje alatt masszírozzuk meg a karokat, előszőr olajos masszázst majd a 3 modulos cserélhető masszázs eszköz Y fejét alkalmazva a masszázshoz.
A kezelés végén eltávolítjuk a Hydrojelly maszkot és szükség esetén fényvédőt alkalmazunk.
A vendégek imádják ezt a kezelésünket. 💛