INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

Szállítási információk

Rendelj 55 ezer forint felett, és ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területén! 55 ezer forint alatti rendelés esetén, a házhoz szállítás díja GLS futárral 1990.- Ft amely tartalmazza az utánvét díját Magyarország területén.

A Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai szolgáltatás kézbesítési ideje 7-10 munkanap. 

2024. Március 28.-tól a törvényi előírásnak megfelelően webáruházunk is biztosítja a Magyar Posta Zrt. által kínált kézbesítési opciókat. Ezzel kapcsolatban viszont tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételekor külön tételként, további 1.990,- Ft kezelési költséget számítunk fel, tekintettel arra, hogy a megrendelt terméket/termékeket a Magyar Posta Zrt.-nek nem áll módjában a telephelyünkön felvenni.

Utánvétes díj ( a csomag értékét az utánvét díjával együtt a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni. ) 

Rendeléssel kapcsolatos változást a  06 30 6 1234 13 telefonszámon jelezheted minden nap 13:00- ig. Adott napon 13:00-ig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük. 13:00 után leadott rendeléseket a 2.munkanapon kézbesítjük.

Minden megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.

A raktár nyitvatartási ideje: Hétköznap reggel 8-15:00-ig. Hétvégén zárva. Személyes átvételre nincs lehetőség! Amennyiben a nyitvatartási időn túl érkezik be hozzánk a megrendelés, arra már csak a következő munkanapon vagy péntek esetében a következő hét hétfőjén van módunk reagálni. Munkaszüneti napokon a webáruházon keresztül fogadunk rendeléseket a raktárunk viszont zárva tart.

BIZTONSÁGOS INTERNETES FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL 

Megrendelésed ellenértékét az OTP által üzemeltetett SimplePay fizetési rendszeren keresztül egyszerűen és biztonságosan intézheted.  Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard) kártyákkal lehetséges.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét) Megrendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. A futártól kapott elismervény egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. 

SZÁMLÁZÁS

A vásárlásodról a jogszabályoknak megfelelő elektronikusan küldött számlát állítunk ki PDF nyomtatható formátumban amit a csomag feladásakor emailben küldünk el számodra, a megrendeléskor megadott email címre. Ha ezen kívül szükséged van a nyomtatott számlára, kérjük ezt megrendeléskor jelezd a megjegyzés rovatban. 

Áraink 27% áfát tartalmaznak!