Szállítási információk

Rendelj 25 ezer forint felett, és ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területén!  20 ezer forint alatti rendelés esetén, a házhoz szállítás díja 1590 Ft amely tartalmazza az utánvét díját Magyarország területén. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Utánvétes díj ( a csomag értékét az utánvét díjával együtt a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni. ) 

Rendeléssel kapcsolatos változást a  06-30-179-8953 telefonszámon jelezheted minden nap 14:00- ig. Adott napon 14:00-ig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük. 14:00 után leadott rendeléseket a 2.munkanapon kézbesítjük.

Nálunk rendelésedet a leggyorsabban a nap 24 órájában online adhatod le, de válaszhatod telefonon 06-30-179-8953, e-mailben is a info@londonbeauty.hu keresztül. Minden megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.

A raktár nyitvatartási ideje: Hétköznap reggel 8-14:30-ig. Hétvégén zárva. Személyes átvételre nincs lehetőség! Amennyiben a nyitvatartási időn túl érkezik be hozzánk a megrendelés, arra már csak a következő munkanapon vagy péntek esetében a következő hét hétfőjén van módunk reagálni. Munkaszüneti napokon a webáruházon keresztül fogadunk reneléseket a raktárunk viszont zárva tart.

BIZTONSÁGOS INTERNETES FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL 

Megrendelésed ellenértékét az OTP által üzemeltetett SimplePay fizetési rendszeren keresztűl egyszerűen és biztonságosan intézheted.  Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard) kártyákkal lehetséges.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét) Megrendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. A futártól kapott elismervény egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. 

SZÁMLÁZÁS

A vásárlásodról a jogszabályoknak megfelelő elektronikusan küldött számlát állítunk ki Pdf nyomtatható formátumban amit a csomag feladásakor emailben küldünk el számodra, a megrendeléskor megadott email címre. Ha ezen kívül szükséged van a nyomtatott számlára, kérjük ezt megrendeléskor jelezd a megjegyzés rovatban.