Tökéletes íveltség a természetes pilláknak

Ismerd meg az új generációs 
Lash Lift Pro.-termékcsaládot.

Szempilla Stylistként és forgalmazóként sokáig kerestük azt a termékcsaládot ami az elvárásainknak megfelel. Rengeteg jó termék található a piacon viszont mindig volt valami ami hiányzott a munkánk során... hol a termék kiszerelése és praktikus használhatósága, hol pedig a tengerentúli gyártóktól való hosszú beszerzésből adódó készlethiány... szóval akadt pár dolog amire úgy gondoltuk megérett az innovációra és újításra.

Így született meg az Új generációs
Lash Lift Pro.

A legújabb SZEMPILLA LIFTING technológia

A prémium minőségű anyagokat egy kényelmes és gazdaságos csomagolással egészítettük ki, hogy mindig a legjobb eredményt nyújtsák minden alkalommal. Magyarországon egyedülálló Lash Lift Pro. termékcsaládunk az exkluzív fitt-touch adagolós kiszerelésben kapható!

A LASH LIFT PRO. prémium márka már Magyarországon is elérhető! 
Kiváló minőségű termékeivel pedig számos kozmetikában találkozhattok.

Termékcsaládunkat Európában gyártjuk, minden Európai Uniós szabványnak megfelelve !

Termékeink Vegán, Állatkisérletektől mentes gyártással készülnek.

Gyors  1

EXPRESSZ LIFTING szolgáltatás 30 perc alatt? 𝗜𝗚𝗘𝗡 lehetséges!
A fixálás és a festés nálunk egy időben zajlik, így rengeteg időt lehet megtakarítani. A szempillák egészségesek maradnak, mivel nincs dupla kémiai folyamat.

Modern 3

Európai gyártás, Innovatív megoldások. Termékeink folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, mindig  a piac élén járunk. 

Praktikus 2

Kiszerelésének köszönhetően nem csak praktikus de gazdaságos is a használata mivel nem érintkezik oxigénnel ezért 4-12 hónapig használható minőségromlás nélkül.

Professzionális 4

Termékeinket kizárólag szakmai felhasználók részére fejlesztjük és értékesítjük.

Online képzés

TANULJ KÉNYELMESEN OTTHONRÓL! A LONDON BEAUTY ACADEMY online képzései egy Angliában több éve bevált oktatói felületen történik, részletes és könnyen elsajátítható tananyaggal.

Válaszd ki a neked megfelelő online képzési formát

1. Képzés az alapoktól teljesen kezdőknek

2. Workshop azoknak akik szeretnék a meglévő, más cégnél szerzett tudásukat fejleszteni vagy áttérni a LASH LIFT PRO. termékcsaládra.

A tananyag a tanúsítvány kézhezvétele után még 30 napig elérhető! Online képzéseink után is egy a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszer által generált névre szóló tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Csoportos képzés

Csoportos képzéseinket kizárólag kis létszámmal indítjuk max. 3 fő így mindenkire megfelelő idő jut a gyakorlásnál. A képzés 3,5 órás ami alatt tökéletesen elsajátítható a Lash Lift Pro. lifting rendszer használata. Nincs szükség 6-8 órás képzésre, hiszen a világ egyik leggyorsabb Lifting rendszerével akár 30 perc alatt elkészíthető egy professzionális szempilla lifting szolgáltatás!

A tanfolyam elvégzése után egy a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszer által generált névre szóló tanúsítványt kapnak a résztvevők.  

Section

A szakmai vélemények segítenek a választásban

Szempilla Stylistént fontos, hogy a vendégeim pillái biztonságban legyenek ezért mindig megbízható termékeket vásárolok. A LASH LIFT PRO. rövid hatóidővel is maximális eredményt ér el és mivel a szempilla festése egy időben történik a fixálással ezért nincs dupla kémiai folyamat a természetes pilláknak.
A gyors hatóidőt pedig imádják azok a vendégeim akiknek nehezen megy becsukva tartani a szemüket. 

Szabó Patricia - budapest

Több éve használtam egy másik termékcsaládot ahol a kiszereléssel voltak problémáim mivel sok anyagot, ha nem használtam fel 1-2 napon belül, akkor dobhattam ki, ezért a használatuk nem volt túl gazdaságos. A LASH LIFT PRO. speciális adagolójával mindig annyit használok amennyire épp szükségem van. Felbontás után pedig hónapokig eltartható minőségromlás nélkül.

Faragó Anett - székesfehérvár

Szalonunkban a LASH LIFT PRO. termékcsaládot használjuk több mint 2 éve. A vendégeink imádják, mert egy nagyon szép és  hosszantartó hatást biztosít. Mi pedig azért imádjuk, mert elképesztően hatékony, a ragasztója fantasztikus nem vállnak le a pillák a szilikonról a folyamat közben és pillanatok alatt megtartja a pillákat a szilikonos formán. Sokkal könnyebb és gyorsabb a munkánk vele. Vendégeink nagy részének fontos, hogy a termék amit használunk Vegán és állatkísérletektől mentes legyen ezért is választottuk ezt az EU-ban gyártott terméket.

SyDa Lloyd - LONDON

Online formában végeztem el a LASH LIFT PRO. szempilla lifting képzést. Először féltem, hogy nem fogom tudni elsajátítani jól és rossz mozdulatok rögzülnek, de nagyon kellemesen csalódtam mert egy jól felépített apró részletességgel bemutatott képzést végeztem el. Ami pedig a legfontosabb, hogy a képzés után rengeteg segítséget kaptam, a gyakorlásaim alatt készített fotóimat kielemezve emailben kaptam segítséget az esetleges hibáim javításaival. 

Ira Daniella - szeged

Section

Kosár

A kosarad még üres
Köszönjük hogy kapcsolatba léptél velünk! A lehető leghamarabb jelentkezünk. Köszönjük, hogy feliratkoztál! Már csak egy darab maradt!