INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

H. Roberta

Szempilla Stylistént fontos, hogy a vendégeim pillái biztonságban legyenek ezért mindig megbízható termékeket vásárolok. A LASH LIFT PRO. rövid hatóidővel is maximális eredményt ér el és mivel a szempilla festése egy időben történik a fixálással ezért nincs dupla kémiai folyamat a természetes pilláknak.
A gyors hatóidőt pedig imádják azok a vendégeim akiknek nehezen megy becsukva tartani a szemüket. 

L.Viktória

Több éve használtam egy másik termékcsaládot ahol a kiszereléssel voltak problémáim mivel sok anyagot, ha nem használtam fel 1-2 napon belül, akkor dobhattam ki, ezért a használatuk nem volt túl gazdaságos. A LASH LIFT PRO. speciális adagolójával mindig annyit használok amennyire épp szükségem van. Felbontás után pedig hónapokig eltartható minőségromlás nélkül.

P. Szabina

Online formában végeztem el a LASH LIFT PRO. szempilla lifting képzést. Először féltem, hogy nem fogom tudni elsajátítani jól és rossz mozdulatok rögzülnek, de nagyon kellemesen csalódtam mert egy jól felépített apró részletességgel bemutatott képzést végeztem el. Ami pedig a legfontosabb, hogy a képzés után rengeteg segítséget kaptam, a gyakorlásaim alatt készített fotóimat kielemezve emailben kaptam segítséget az esetleges hibáim javításaival.