LASH LIFTING PRO. A szempilla Lifting új generációja

Lash Lifting mint szolgáltatás a világ szépségtrendjei között szerepel, amely egyre növekvő tendenciát mutat

Lash Lift Pro. - Tökéletes íveltség a természetes pilláknak!

Ismerd meg az új generaciós Lash Lift Pro.-t  Szempilla Stylistként és forgalmazóként sokáig kerestük azt a termékcsaládot ami az elvárásainknak megfelel. Rengeteg jó termék található a piacon viszont mindig volt valami ami hiányzott a munkánk során... hol a termék kiszerelése és praktikus használhatósága, hol pedig a tengerentúli gyátóktól való hosszú beszerzésből adodó készlethiány .... szóval akadt pár dolog amire úgy gondoltuk megérett az innovációra és újjításra. Így született meg az Új generaciós Lash Lift Pro.

A fejlesztés alatt figyelembe vettük azokat a dolgokat amik könnyítenek és gyorsítanak a munkafolyamaton minőségromlás nélkül.

Nézzük miben más, miért is új generációs a Lash Lift Pro.?

1.Praktikus

Speciális fit touch adagolos kiszerelés ecset véggel amely praktikussá és gazdaságossá teszi a használatot a hagyományos tasakos és üveges kiszereléssel ellentétben. A szempilla liftinghez használt emulziók érzékenyen reagálnak az oxigénre ezért nagyon fontos a tárulásuk a használat között! A Lash Lift Pro. csomagolásával a termék 4-12 hónapig használható minőségromlás nélkül mivel nem érintkezik oxigénnel!

 

2.Európai beszerzés

Európai Unión belül történik igy folyamatos a minőségellenőrzés és beszerzés.

2:1 Lépés amellyel időt spórolunk és kíméljük a szempillákat!

A szempilla lifting második lépésénél egy speciális eljárásnak köszönhetően  a szempillafestést és a fixálást egyidőben elvégezhetjük így a kezelés rövidül átlag 10 perccel a természetes pillákat pedig nem terheljük! 

Extra ápolás és fény a liftingelt pilláknak

Sokszor éreztük az elkészült lifting után, hogy a pilláknal kicsivel többre lenne szüksége az átlagos hidratáló olajos kezelést záró lépésnél, ezért a L’boost termékünk extra összetevőivel nem csak hidratálja de táplálja is a természetes pillákat. 

3.Ragasztó

Gyors és biztos tapadást ad a szilikonos lifting formáknak, amely nem mozdul el és nem irritálja a szemet. Könnyen eltávolítható, langyos vízzel oldodó anyag amely könnyebbé és gazdaságosabbá teszi az eltávolítást.

4.Szilikonos lifting formák 5 különböző íveltséggel NEW M1 M2 ív

Lágy, nem túl kerekített íveltséggel S, M, M1, M2, L méretben kapható, puha tanszparent szilikonból, hogy jobb tapadást biztosítson a különböző szemformákhoz. Könnyen formára vágható ha szükséges.

Te már résztvettél Szempilla Lifting képzésen de szeretnéd kipróbálni Lash Lifting Pro. termékcsaládot?

Más cégnél végzett vásárlóink egy "Step by Step" Lash Lift Pro. oktatóanyagot kapnak a rendelés mellé. Rendeld meg termékeinket ITT

Szeretnéd bevezetni szalonodba a Szempilla Liftinget?

JELENTKEZZ Te is következő képzésünkre ahol a legújabb technikai trükköket is elsajátíthatod! Ha pedig már végeztél szempilla lifting képzést de szeretnéd a legújabb technikákat elsajátítani jelentkezz worksopunkra ahol megtanítjuk a szempillák alsó festését, az 5 különböző íveltség használatát, a szempilla festését egy optikai szempilla sűrítő technikával.