INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

Szépségipari képzéseink

Magyarországi partnereink számára magas színvonalú professzionális szépségipari oktatásokat kínálunk. 

Felismertük, hogy a képzésekre jelentkező szakemberek elvárásai és a trendek folyamatosan változnak, ezért új oktatási tematikát dolgoztunk ki amelyet az igényekhez igazodva szervezünk. 1 napos, a FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNYNEK MEGFELELŐ és HIVATALOS Szempilla és Szemöldök stylist képzéseket, kozmetikus továbbképzéseket, gyakorlati workshopokat és bemutatókat tartunk, melyekre minden érdeklődő, fejlődni vágyó szakembert szeretettel várunk! Előre tervezett oktatási naptárunból biztosan megtatálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. Országosan szervezzük képzéseinket, maximum 6 fővel. 

  VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSI FORMÁK:  

Csoportos: Ezen a képzésen maximum 6 fő vesz részt. Elméleti és gyakorlati képzés ahol minden eszközt és anyagot biztosítunk. Képzéstől függően modellt a képzésen résztvevőnek kell biztosítania. 

A csoportos képzéseink meghatározott minimum hallgatói létszám esetén indulnak!

Exkluzív szalon: Szeretnéd a szalonodba bevezetni az általunk forgalmazott termékcsalád valamelyikét? Szeretnéd hogy a szalonban dolgozó munkatársaid közül mindenkinél elérhető legyen a szolgáltatás? Ezzel a képzési formával akár saját üzletedben egyszerre vehetnek részt munkatársaid. Ezt a képzési formát felár ellenében, előre egyeztetett dátummal emailben az info@londonbeauty.hu kérheted.  

Oktatás helyszín: Előre tervezett oktatási naptárunból biztosan megtatálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. Jelenleg Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Gyôr és Szombathely városban tartunk képzéseket. A pontos információkról a foglalás után e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Oktatás ára:  Minden képzés ára tartalmazza az

  • Oktatáson használt eszközöket, anyagokat
  • Tanúsítvány magyar nyelven 

Jelentkezés menete: Minden képzésnél foglaló befizetése szükséges amely természetesen beleszámít a végösszeg díjába.  A fennmaradó összeget pedig a képzés napján a helyszínen kézpénzben kell fizetni. A képzés díja a jelentkező nevére vagy az általa kért cégnévre lesz számlázva. A képzés foglalható online, a webshop felületén az oktatások menüpont alatt a helyszín és időpont kiválasztásával a KOSÁRBA helyezés után bankkártyás fizetéssel. 

  LEMONDÁSI FELTÉTELEK, VÁLTOZTATÁS JOGA:  

Elállás joga: A képzés díjának kiegyenlítését követően a képzésen való részvételt legkésőbb annak időpontját megelőző 14 nappal a Fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a képzéstől, illetve jelezni a lemondást. Kizárólag írásban az info@londonbeauty.hu e-mail címre küldött nyilatkozattal. A megfizetett részvételi díjat 14 napon belül teljes egészében visszafizetjük.

Módosítani 10 nappal a kiírt dátum előtt lehet. Ebben az esetben a befizetett foglaló díját az általunk felajánlott következő időpontban beszámítjuk. 

Amennyiben a képzés időpontját megelőző 3 napon belül történik a részvétel lemondása, a Beautypro Kft. nem köteles részvételi lehetőséget biztosítani másik képzési alkalomra, és a képzés díja sem kerül visszatérítésre.

KÉPZÉSEINK ELŐFELTÉTELE: 

KOZMETIKUS, KOZMETIKUS TANULÓ VAGY SZÉPSÉGÁPOLÁSI TANÁCSADÓ! 

A tanfolyam elvégzése után egy a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszer által generált névre szóló tanúsítványt kapnak a résztvevők. 

A képzések nyilvántartási száma: B/2020/004210

Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal! Ne aggódj ha nem érsz el minket, amint tudunk visszahívunk! A képzés elvégzése után üzleted felkerül a szalonkereső oldalunkra. 

Válassz különböző oktatásaink közül, és fejleszd magad!