INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

HENNA SZEMÖLDÖKFESTÉK ALLERGIA

HENNA SZEMÖLDÖKFESTÉK ALLERGIA

A henna festés szépségei és veszélyei - Rengeteg kérdés van a henna festékek okozta allergiáról.

Amennyiben Te is megszállottja vagy a szemöldököknek, akkor biztosan hallottál már a Henna Brow vagyis a henna szemöldökfestés szolgáltatásról. A Henna szemöldökfesték por fantasztikus púder hatású festést biztosít, azonban sok a tévhit, miszerint ez egy teljesen kockázatmentes szolgáltatás. 

 Az allergiás reakció a henna szemöldökfestékre az utolsó dolog, amit bárki szeretne. Mára a magyar piacon is egyre szélesebb körben elterjedt henna szemöldökfestés akár olyan vegyi anyagok keverékét is tartalmazhatja, amelyek egy esetleges allergiás reakciót válthatnak ki az arra érzékenyeknél. 

Rendkívül fontos, hogy olyat termékcsaládot válassz, amely megbizható forrásból származik és nem hagyja figyelmen kívül az egészségügyi kockázatokat, megfelelően oktatja és megismerteti a szakembert a természetes szemöldök festés szépségeivel és esetleges veszélyeivel.

Nálunk a London Beauty professzionális henna szemöldökfestés tanfolyam mindenkinek megadja a részletes választ arra, hogy Henna Brow Stylistként mire kell figyelni és mit kell tudni a henna szemöldökfesték allergia különböző kiváltó okairól, az összetevők hatásairól.

Érdekel a henna szemöldökfestés képzés ára? Kattints ide.