INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

INTIM WAX HIGIÉNIA-Baktériumoktól mentes intim waxolás? A legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelelően

INTIM WAX HIGIÉNIA-Baktériumoktól mentes intim waxolás? A legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelelően

Az intim területen végzett szőrtelenítés felelősséggel jár! Nekünk szakembereknek megfelelő és magabiztos tudással kell rendelkeznünk ahhoz, hogy vendégünk hosszútávú bizalmát elnyerjük. Kötelesek vagyunk egy tiszta, higiénikus és baktériummentes környezetet teremteni az intim wax használatához. 

Ejtsünk pár szót a WAXolásról és a nagyfokú felelősségről ami ezzel jár!

Elképesztően sok forrásból olvasom, hogy a szakemberek nem használnak kesztyűt és, hogy egy vendégnél végig ugyanazt a spatulát használják.

Nézzünk akkor a ma Magyarországon divatos angol szó a waxolás ( vagyis wax=gyanta, waxing=gyantázás ) mellett egy másik angol szót, ami bár angol, de nem annyira ismert, pedig fontos lenne megismerkedni vele!

Ez pedig a Cross-infection vagyis Keresztfertőzés. 

Ha már külföldről átvett divatos nevekkel illetjük a gyantázást akkor próbáljuk meg átvenni a külföldi példát ebben is, és kövessük a cross-infection vagyis Keresztfertőzés elkerülését !

A London Beautynál végzett intim wax specialistáink a legmagasabb higiéniai normáknak megfelelően dolgoznak. Képzéseink nem egyszerû gyakorlati bemutatók, nálunk minden képzésre jelentkező a saját modelljén gyakorol, oktatói felügyelet mellett és egy kibővített elméleti tudásban is részesülnek, hogy egy magasabb higiéniás követelménynek is megfeleljenek.