INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

HYBRID SZEMÖLDÖKFESTÉS UTÓÁPOLÁS-letölthető és kinyomtatható útóápolási információkkalk

HYBRID SZEMÖLDÖKFESTÉS UTÓÁPOLÁS-letölthető és kinyomtatható útóápolási információkkalk
Reméljük, hogy nem ismerős neked ez a helyzet: néhány nappal a kezelés után a vendég visszatér a szalonodba. Dühös, hogy a szemöldöke gyorsan kifakult és foltos lett. Egy kérdést teszel csupán fel, és meg is kapod a választ: vendéged gyógyfürdőbe ment a barátnőjével.
Ha mégis dejà vu érzés kapott el, akkor ez csakis egy dolgot jelenthet: ideje beszélni az utóápolásról! Az utóápolással kapcsolatos tanácsokat ugyanis sosem lehet elégszer megismételni.
Szeretnénk segíteni, így létrehoztunk egy ezzel kapcsolatos tájékoztatót, amelyet a cikk alján találsz meg. A letölthető és kinyomtatható útóápolási információkat a kezelések után pedig egyszerűen oda is adhatod a vendégeidnek. De előbb merüljünk is el ennek fontosságában!
A Supercilium Szemöldök & Szempilla Festékkel végzett festés 9 napig, a szőrszálakon pedig 7 hétig tart. Tökéletesen elfedi a szürkés és ősz szőrszálakat, és mind a szemöldökre, mind a szempillákra használható. A tartós hatás eléréséhez 15-20 perc szükséges, ami rövidebb idő, mint egy átlagos henna festés. Szépségipari szakemberek által kedvelt termék, mivel pH értéke szerint tökéletesen kombinálható szemöldöklaminálással és szempilla liftinggel is.
Nézzünk tehát néhány utóápolási tanácsot, és vizsgáljuk meg miért is olyan fontosak:
1. tanács: Kerüljük a napozást, szoláriumot 24 órán keresztül, mert ez megváltoztathatja a szín árnyalatát, és növelheti az allergia kockázatát. Az UV túl intenzív lehet a friss, új szemöldökre. A nap megváltoztathatja a színét, valamint allergiás reakciót válthat ki a bőrön, amely nagyon érzékeny az UV-ra a festés után. Ezért jobb, ha a kezelés utáni 24 órában kerüljük az erős napsütést. Sapka vagy kalap viselése ajánlott ilyenkor.
2. tanács: Kerüljük a gőzfürdő vagy a szauna használatát. A hő hatására a bőr gyorsabban hidratálódik és a szokásosnál jobban izzad, ami foltos szemöldököt és fakó színt eredményezhet.
3. tanács: Használjunk minél kevesebb bőrtisztító terméket a szemöldök környékén. Minden tisztítás hatására a szín gyorsabban fakulhat. Ezért a legjobb, ha az első napokban teljesen kikerüljük a szemöldök környékét. Szintén itt emeljük ki az AHA és glikolsav tartalmú bőrradírokat és hámlasztó termékeket. Magyarázd el vendégeidnek, hogy a hámlasztás vagy a bőrradír célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, és pontosan ezt szeretnénk elkerülni a frissen festett szemöldök esetében.
4. tanács: A kezelések között teljen el minimum 4 hét. Ha túl sok kezelést végzünk rövid időn belül, az károsítja a szemöldökszálakat. Ezért azt tanácsoljuk, hogy mindig várjunk 4 hetet, mielőtt újabb szemöldökfestést foglalnánk.
5. tanács: Kerüljük az önbarnítók használatát. Ezek megváltoztathatják a festék színét. Emlékeztesd vendégeid, hogy a kezelés előtti vagy utáni önbarnító alkalmazása narancssárga szemöldököt eredményezhet. A két készítmény együttes használata sajnos nem a legjobb kombináció. Ha látod, vagy tudod, hogy vendéged önbarnítót használ, légy őszinte, és mondd el neki, hogy a kezelés elvégzése ebben az esetben nem javasolt.
6. tanács: Kerüljük az olajos sminklemosókat és az olaj bázisú smink termékek használatát. Az olaj és a festék nem jönnek ki jól egymással, mivel gyorsabban halványítja a színt.
A letölthető és kinyomtatható utóápolási tájékoztatóért KATTINTS IDE!