INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

ISMERD MEG BARBIE ÉS KOZMETIKUSA KEDVENC TERMÉKEIT

ISMERD MEG BARBIE ÉS KOZMETIKUSA KEDVENC TERMÉKEIT
1.) HYDROJELLY VAMPIRE PLLA INFUSION
Barbie az igazi örök fiatal, így nem csoda, ha ezt az arcfiatalító, volumenizáló és lifting hatással rendelkező maszkot kéri mindig kozmetikusától. A termékben található egyedi hatóanyag, a PLLA, pótolja az öregedési folyamatok alatt elveszett kollagént és természetes kollagén stimulátor is egyben. A maszk hatására a bőr azonnal megemelkedik, feszes és hidratált lesz.
2.) SZEMPILLA TISZTÍTÓ ECSET
Barbie kozmetikusa a szempilla lifting előtt mindig átmossa a pilláit, hogy a felhalmozódott smink maradványt precízen el tudja távolítani. Ebben segítsége a London Beauty Pro. oldalán rendelhető rózsaszín-arany színkombinációban kapható ecset.
3.) GLITTERES SZEMPILLA FÉSŰ
A szempilla lifting fontos része Barbie pilláinak átfésülése, amelyhez ezt a csillámos, rózsaszín, eldobható szempillakefét használja a kozmetikusa. Kis sörtéi segítik az alsó szempillák és a nehezen elérhető külső, illetve belső szemzugokban való fésülést is.
4.) TOP FORMULA PINK PATRONOS WAX
Barbie egy ízig-vérig malibui lány és imádja az óceánt. Nagyon sok időt szokott a barátaival a parton eltölteni, ahol a napozás mellett igazi belevaló lányként a különböző vízisportokat is szeretettel űzi. Fontos számára az ápoltság, így rendszeresen kér időpontot a kozmetikusához szőrtelenítésre, aki ezt a rózsaszín növényi alapú waxot használja, így Barbie bőre hosszú ideig ápolt és puha tapintású.
5.) HIDEG-MELEG MASSZÁZS GÖMBÖK
Barbie arckezeléseinek elengedhetetlen része ez a 2 db-os kiszerelésben kapható hideg vagy meleg masszírozáshoz egyaránt használható kiváló minőségű, boroszilikát üvegből készült világos rózsaszín, csillámos masszázs gömbök, melyek fokozzák a bőr vitalitását, ránctalanító és öregedés gátló hatásúak, kisimítják a szem körüli finom ráncokat, így a masszázs hatására csökkenek a sötét karikák, illetve a duzzanatok a szem alatt.
6.) RÓZSASZÍN KOZMETIKAI FEJPÁNT
A kezelések során természetesen nem maradhat el a fejpánt használata sem, mely rózsaszín színével és speciális szövésű bársonyosan puha tépőzáras kialakításának köszönhetően már az első alkalommal levette Barbie-t a lábáról.
7.) ESTHEMAX KÖTÉNY
Barbie számára fontos a kimagasló minőség, a szakértelem és a professzionalitás, így nem csoda, hogy olyan szalont választott ahol a szakértelem a vezető kozmetikai márkákkal párosul. Barbie kozmetikusa Esthemax partnerként ezt a rózsaszín kötényt hordja és nem felejti el a közösségi média posztjaiban az #Esthemaxszalon és a #Hydrojellymaszk kifejezések használatát sem.