INGYENES 📦 kiszállítás Magyarországon 55.000.-Ft felett!

ORIGINAL BROWTYCOON HENNA SZEMÖLDÖK FESTÉS - HENNA SZÍnek

Festett szemöldök hennával - a  legjobb szemöldökfesték használata - henna színek

Köszöntünk a szemöldökfestés új világában.   Te ismered az új generációs szemöldök formázást? 

A hennás szemöldökfestés a szemöldök styling természetes formája, amellyel nemcsak a szemöldököt, hanem a szőrszálak alatti bőrterületet is viszonylag tartósan színezzük. Ennek célja az árnyékolás, a mélység és a teljesség illúziójának megteremtése vizuálisan kitöltve a ritkás szemöldököt. A henna természetes színezéke a „Lawsinia Inermis” cserjéből származik, amely forró, száraz éghajlaton nő. A cserje leveleit szárítják és porrá őrlik, hennát képezve.

A henna már az ókori egyiptomi idők óta létezik, és számos célra használták és használják a mai napig, például haj, ruhák, szövetek festésére és sminkként. A henna szemöldökfestés folyamata nagyon hasonlít a hagyományos indiai kultúrában előforduló henna színezési módszerekhez, azonban az árnyalatokat úgy alakították ki, hogy megfeleljenek a szemöldök tónusának.

ORIGINAL BROWTYCOON HENNA BROWS - AMI TÚLMUTAT A SZEMÖLDÖKFESTÉSEN! 

Az Indiából származó hennát autentikusan termesztjük csodálatos hagyományai szerint. Tekintettel a henna egyre növekvő népszerűségére szerte a világon, a professzionális szalonoknak olyan termékcsaládot kínálunk, amelyet az európai előírásoknak megfelelően készítettek és gyártottak a szépségipar számára! 

Cégünk a nemzetközi piacon kiemelkedő helyet képviselő BrowTycoon Henna Brows márka magyarországi exkluzív forgalmazója.

 

A HENNA SZEMÖLDÖKFESTÉK MEDDIG TART?

A régi indiai hagyományokat amelyeket az új modern eljárásokkal ötvöztünk egy olyan innovációt hoztunk el amellyel tartósan több hétig színezhetjük és formázhatjuk a szemöldököt. Az Original BrowTycoon termékcsalád a legmagasabb minőségű hennát használja.

FONTOS MEGBÍZHATÓ, PROFESSZIONÁLIS SZEMÖLDÖK  HENNÁT HASZNÁLNI?                                                                            

A minőségi forrásból származó, tiszta Hennának nincs káros hatása. Minden termékünk egy szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül ezért fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az Original Brow T Henna Brow az egyik legbiztonságosabban használható professzionális termékcsalád! Európai Uniós CPNP regisztrált termékcsalád!

 

HENNA SZÍNEK - TERMÉSZETES SZEMÖLDÖKFESTÉS 

Az Original Henna Brow T színárnyalatai állatokon nem tesztelt, Ammónia és Hidrogén-peroxid nélkül használható termékek. A legfontosabb különbség a Henna szemöldökfestés és a hagyományos festés között az, hogy a henna formula teljesen természetes, és nem igényel a színezéshez hidrogén-peroxidot, így sokkal kíméletesebb a bőrön, és jelentősen csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Az Original BrowTycoon henna nem tartalmaz fémsókat, Hennánk 100 százalékig gondosan válogatott természetes összetevőkből készült. A színt a hajban lévő fehérjékkel kötik össze, és legfeljebb 6 hétig tart. Ezenkívül a henna a bőrtípustól függően kb. 2 hétig a bőrön marad. A henna szín természetesen elhalványul, rendszeres használatával a szemöldök dúsabb lesz. 

A Original BrowT Henna színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, anélkül, hogy ammóniát vagy hidrogén-peroxidot használna. A normál szemöldökfestés tarósan csak a szőrt színezi. A legtöbb esetben vendégeink arra panaszkodnak, hogy a bőrt csak pár napig színezi a festék, ezért az azzal kialakított forma sajnos hamar eltűnik. A henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 14 napig is tarthat.

JÁTSZ A HENNA SZÍNEKKEL!

Az Original BrowT Henna termékcsalád 10 alapszínt kínál, oktatásainkon pedig ezeknek a színeknek a keverése is elsajátítható. Csodálatos ombre vagy púder hatású teljesen egyénre szabott szemöldökfestést kínál!

Henna színek - a legjobb szemöldökfesték

 

ÚJ KORSZAK A SZEMÖLDÖKFESTÉSBEN ÉS FORMÁZÁSBAN!

Az Original BrowTycoon Henna az egyik legbiztonságosabb HENNA termékcsalád! Szeretnél megtanulni mindent, amire szükséged van hogy Henna szemöldök specialistává válj? Érdekel a henna szemöldök festés képzés ára?

A szemöldök henna használata megtanulható 4 órás gyakorlatorientált szemöldök festés tanfolyam keretében!

Csatlakozz Te is a kozmetikai HENNA BROW szemöldökfestés világához és válaszd az Original BrowTycoon Hennát és jelentkezz az ART&COLOR KÉPZÉSre!