Videós marketing kozmetikusoknak

Szeretnéd ha a kozmetikád vagy szépségszalonod kiemelkedne a digitális zajból? Fogalmad sincs, hogyan kezdj neki és készíts digitális, videós tartalmakat a Facebook, Instagram vagy TikTok oldaladra? 

Folyamatosan posztolsz és hirdetsz, mégsem jönnek úgy a megtérülések?

Tudtad, hogy jelenleg a videós digitális anyagok, posztok, Reels-videók elérése jóval kiemelkedőbb, mint a hagyományos posztok elérése?

Az egyedileg kialakított, saját videós tartalom audiovizuális élménye több érzékszervre, agyi területre hat. Jóval gyorsabb érzelmi reakciót válthat ki a célközönségedből mint a hagyományos posztolás, szöveges tartalom. 

Kreatív tartalomgyártási ajánlatunkat kifejezetten a szépségszalonokra, kozmetikákra és kozmetikai termékekre specializálódva állítottuk össze!  

Saját szalonodban a saját termékeiddel a saját vendégkörödre vagy a megszerezni, elérni kívánt célközönségre készítünk izgalmas, professzionális videós anyagokat.

Milyen anyagokat készítünk?

  • Bemutatkozó rövid videós anyag: 50-60 másodperces bemutatkozó videó, jogvédett modern zenével, profi felszereléssel és fényekkel a saját szalonodban forgatva. Az elkészült anyagokat a social média felületek hirdetéseihez alakítjuk, előre egyeztetett "forgatókönyv" szerint. Az anyag összeállításában szakmai segítséget biztosítunk. Együtt átbeszéljük, majd kialakítjuk a digitális tartalom menetét ( Storyboard ), a szükséges eszközöket listázzuk és egyéb fontos tudnivalókat is átbeszélünk. Minta videóért kattints ide: 
  • Kezeléseket bemutató videós anyag: 60 másodperces videós anyagok kifejezetten egy kezelésre specializálódva. ( pl. Hydra Beauty arckezelés, Lézeres szőrtelenítés, Thermage arckezelés, Dermapen arckezelés, Testkezelések kézi vagy gépi eljárással, Szemöldök és Szempilla eljárások, laminálás, lifting, airbrush technika... stb.)  A kezelési protokolljaidhoz tartozó videós anyagok elkészítésével a vendégeid vagy az elérni kívánt célközönséged rövid betekintést kaphat az általad alkalmazott kezelésről és annak menetéről. A videós anyag alkalmazható weboldalon, social média Story, Reels videós anyag formájában és fizetett hirdetésként is kiemelhető. Minta videóért kattint ide:
  • Termékeket bemutató videós anyag: 10-20 másodperces videós anyag ahol egy rövid termék bemutató anyagot készítünk az általad kiválasztott termékről amit használsz vagy értékesítesz. A videós anyaggal szintén kiemelkedő eléréseket tudsz generálni.  Minta videóért kattints ide:

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnéd vállalkozásod egy következő szintre emelni, kérj egy 100%-ig INGYENES konzultációt, ahol átbeszéljük a digitális tartalmaid hatékony jelenlétének kialakítását! 

Érdekelnek a legjobb csomagajánlataink? 

Összeállítottunk 3 speciális csomagot,  hogy lásd miben érdemes gondolkodnod. A videós anyagokat akár a meglévő social média tartalom stratégiádhoz is tudjuk igazítani.

1. CSOMAG: 49.990.-Ft: 

Mit tartalmaz?

1 db / 1 perces kezelési protokoll videó

5 db / 6-15 mp rövid videó a kezelési protokoll videóból

Jogdíjmentes zenék, Instagram zenék/ hangok használatát

Social média formátum optimalizálását.

2. CSOMAG: 99.990.-Ft:

Mit tartalmaz?

3 db / 1 perces kezelési protokoll videó

18 db / 6-15 mp rövid videó a kezelési protokoll videóból

Jogdíjmentes zenék, Instagram zenék/ hangok használatát

Social média formátum optimalizálását.

3. CSOMAG: 149.990.- 

Mit tartalmaz?

5 db / 1 perces kezelési protokoll videó

25 db / 6-15 mp rövid videó a kezelési protokoll videóból

Jogdíjmentes zenék, Instagram zenék/ hangok használatát

Social média formátum optimalizálását.

Ezek a csomag ajánlatok a legkeresettebb kezelési protokoll videókra készültek. Amennyiben 1-1 termékre szeretnél videós anyagot vagy bemutatkozó videó elkészítését kéred keress minket e-mailben. 

A csomag ajánlatok NEM tartalmazzák a kiszállási költséget!

A kiszállási díj Budapesten 15.000.-Ft, minden más esetben 140 Ft/km. A kiszállási díj tartalmazza a parkolási díjat a díjköteles zónákban! A megrendelt videós anyagról, a felmerülő költségekről előre egyeztetünk a megrendelővel! A megrendelés 50% foglaló kifizetésével indul. A megrendelést szerződésbe foglaljuk, a kész videós anyag/anyagok meghatározott átadási időpontjaival. Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki a megrendelő nevére.

Bármi kérdésed van keress bizalommal, szívesen segítek:

Mágó Cs. Balázs /  Telefon: + 36 30 179 8953

Szeretnél egy INGYENES konzultációt? Töltsd ki az űrlapot és kollégánk pár napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

INGYES KONZULTÁCIÓT SZERETNÉK